Accident teribil în judeţul Mureş. Sunt 11 victime, dintre care 9 în stare gravă. Circulaţia e restricţionată

Un accident teribil a avut loc joi după-amiază în judeţul Mureş. Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturim.

04 aug. 2022, 22:22

În urma accidentului, 11 oameni au fost răniţi, dintre care 9 în stare gravă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat joi, producerea unui accident rutier la intersecţia dintre DN 13 cu DN 13A, în localitatea Bălăuşeri, între un autoturism şi un microbuz în care se aflau 11 persoane.

„Nu sunt victime încarcerate. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, împreună cu SVSU Bălăuşeri”, a arătat ISU Mureş, potrivit oradesibiu.

În total, sunt 11 persoane rănite. Nouă adulți sunt în stare gravă, un copil de 12 ani este și el în stare gravă, iar un adult este rănit mai ușor.

Victimele rănite grav au fost transportate la UPU Târgu Mureș.

La faţa locului au fost trimise pentru intervenţie trei ambulanţe SMURD şi una a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă (APIC), o autospecială de transport victime multiple cu personal din cadrul UPU Târgu Mureş, un echipaj de descarcerare şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 45 de minute”, a precizat Centrul INFOTRFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeşte şi Familie distrusă după un accident în Iaşi. O bară metalică a strâpus portiera. Soţia şoferului a murit

Citeşte şi Accident cu 13 victime în Iaşi. Un microbuz a fost implicat