Accident mortal la intrare în București. Șoferul a fost proiectat prin lunetă

Un accident mortal s-a produs la intrarea în Capitală, pe bulevardul Theodor Pallady dinspre  A2 către Bulevardul 1 Decembrie. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în copac.

27 ian. 2021, 15:55
Accident mortal la intrare în București. Șoferul a fost proiectat prin lunetă

Accident mortal la intrare în București. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac pe bulevardul Theodor Pallady. În urma impactului acesta a fost proiectat în afara autovehicului. Paramedicii au Încercat să-l resusciteze zeci de minute, însă nu au putut să-l salveze, astfel că au fost nevoiți să declare decesul.

Citește și: Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier în Blaj. Trebuia să fie în carantină

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor. Conform purtătorului de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, șoferul a fost proiectat prin parbriz, fiind găsit în stop cardiorespirator. La fața locului au acționat un echipaj SMURD și o autospecială de pompieri cu echipamente pentru descarcerare.

Accident mortal la intrare în București. Rudele și prietenii șoferului au început să ajungă la fața locului și încearcă să se apropie de mașina care a fost distrusă în urma impactului cu copacul. Oamenii legii nu îi lasă pe aceștia să se apropie de autoturism.

„În jurul orei 14:20, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd Theodor Pallady. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Theodor Pallady dinspre A2 catre Bd. 1 Decembrie, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului, conducătorul autovehiculului a fost proiectat în exteriorul acestuia. Au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, ulterior constatându-se decesul acestuia. Traficul rutier este restricționat pe banda întâi de circulație, sensul de intrare in Municipiul Bucuresti. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, a transmis Brigada de Poliție Rutiera.

Accident grav în Bucureşti. Un copil de 13 ani a murit

Un copil de 13 ani a murit şi unul de 11 ani a fost rănit, marţi, într-un accident rutier care s-a produs pe Str. Gherghiţei, în Bucureşti. O femeie a intrat pe contrasens şi a lovit maşina în care se aflau cei doi copii. Din păcate, copilul de 13 ani rănit, marţi, într-un accident rutier în Capitală a decedat, informează Brigada Rutieră a Capitalei. Maşina în care se afla a fost implicată într-un accident, în jurul orei 16,10, pe strada Gherghiţei.