Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier în Blaj. Trebuia să fie în carantină

Un tânăr din Blaj a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale în seara de 26 ianuarie. Acesta s-a urcat la volan fără permis de conducere, mai mult decât atât acesta ar fi trebuit să fie în carantină.

27 ian. 2021, 12:49
Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier în Blaj. Trebuia să fie în carantină

Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier în Blaj. Accidentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale, cu toate acestea polițiștii au întocmit dosar penal pe numere tânărului și au aplicat o amendă de 1.000 de lei deoarece acesta a încălcat carantina și s-a aruncat la volanul autoturismului fără permis de conducere.

Citește și: Medic la spitalul din Corabia a bandajat mâna unei copile cu tot cu tricou. Managerul subliniază că procedura a fost corectă. Măsura luată de DSP

„La data de 26 ianuarie, în jurul orei 23,45, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Principală din localitatea Tiur. Un tânăr de 27 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate pe marginea carosabilului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se menţionează într-un comunicat al IPJ Alba, citat de Agerpres.

Un tânăr fără permis a provocat un accident rutier în Blaj. De asemenea, oamenii legii au constatat că alături de conducătorul auto se află o tânără de 17 ani, pasagera în autoturismul. Faţă de minora care îl însoţea a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 500 de lei, în baza aceluiaşi act normativ.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis, şi i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Accident grav în Bucureşti. Un copil de 13 ani a murit

Un copil de 13 ani a murit şi unul de 11 ani a fost rănit, marţi, într-un accident rutier care s-a produs pe Str. Gherghiţei, în Bucureşti. O femeie a intrat pe contrasens şi a lovit maşina în care se aflau cei doi copii.

Din păcate, copilul de 13 ani rănit, marţi, într-un accident rutier în Capitală a decedat, informează Brigada Rutieră a Capitalei. Maşina în care se afla a fost implicată într-un accident, în jurul orei 16,10, pe strada Gherghiţei.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă băiatul nu a mai putut fi salvat. Un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat în acelaşi autovehicul, a fost rănit uşor în accident şi a fost transportat la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’.

„Conducătorul unui autovehicul, o femeie în vârstă de 42 ani, care se deplasa pe strada Gherghiţei dinspre şoseaua Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.