Accident mortal pe A1 Sibiu-Deva între o autoutilitară, o maşină şi un autocamion. Accident şi la Buzău, cu un şofer de 15 ani

În fiecare zi, şoselelele României sunt martorele unor accidente teribile, după ce la sfârşitul săptămânii au fost înregistrat record de morţi în evenimente rutiere.

10 ian. 2023, 20:13

Pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 412, în zona bifurcaţiei din dreptul localităţii Holdea, judeţul Hunedoara, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară, un autoturism şi un autocamion, a informat Centrul Infotrafic al IGPR. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a decedat.

Tragedie în Ialomița. Doi morți și trei răniți în urma unui accident grav între un autocar și un autoturism

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic sunt ridicate, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe rute ocolitoare.

Carosabilul este umed şi se circulă în condiţii de ploaie.

Buzău: Un adolescent a furat maşina părinţilor, însă s-a răsturnat cu ea în afara şoselei

Un copil de 15 ani a furat maşina părinţilor şi a pornit la drum la volan, în localitaltea buzoiană Gălbinaşi, însă acesta a scăpat maşina de sun control şi s-a răsturnat în afara şoselei. Potrivit unor surse, tânărul ar fi vrut să se sinucidă, din cauza unor probleme în dragoste.

Accidentul a avut loc marţi după amiază pe  DN2B, în localitatea buzoiană Gălbinaşi. Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accident teribil în Vâlcea între o cisternă cu sodă caustică și o autoutilitară. Au fost afectate rețelele electrice
Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii vorî ntocmi dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Surse de presă susţin că băiatul ar fi furat maşina de la părinţii care locuiesc în municipiu, şi ar fi pornit la volan, cu ingenţia de a-si pune capăt zilelor, invocând unele probleme în dragoste.