Accident teribil în Vâlcea între o cisternă cu sodă caustică și o autoutilitară. Au fost afectate rețelele electrice

Un accident dezastruos a avut loc în județul Vâlcea, pe DN64, la Râureni. O cisternă cu sodă caustică și o autoutilitară s-au ciocnit.

09 ian. 2023, 17:43

Traficul rutier de pe DN 64, la Răureni, a fost blocat, circulația fiind deviată pe DN 67, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

„Polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea intervin la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate s-a comstatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între o autourilitară și un tir pe DN 64, în localitatea Râureni. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, urmând să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Citește și: Femeie de 32 de ani rănită grav după ce s-a răsturnat cu maşina în Vâlcea

La fața locului intervin un echipaj SMURD și două echipaje de pompieri cu autospeciale pentru descarcerare și pentru stingere incendii.

Cisterna cu sodă caustică nu prezintă fisuri și din aceasta nu sunt revărsări de substanțe. Din cauza producerii accidentului, rețele electrice au fost afectate, au informat reprezentanții ISU Vâlcea.

Persoana rănită se află în autoutilitară și a rămas blocată în urma impactului și va fi transportată la spital după ce va fi scoasă din autovechicul.

Citește și: Alexandra și Robert au murit în cumplitul accident din Bistrița