Accident mortal pe Şoseaua de Centură din Brăila! Traficul în zonă a fost blocat timp de trei ore

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit juoi dimineaţa, în urma unui accident petrecut pe Şoseaua de Centură a municipiului Brăila, traficul în zonă fiind blocat 180 de minute

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 11:10
Accident mortal pe Şoseaua de Centură din Brăila! Traficul în zonă a fost blocat timp de trei ore

„În această dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 6,00, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o maşină pe Şoseaua de Centură a municipiului, între Şoseaua Focşani şi Şoseaua Baldovineşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară ce se deplasa din sensul opus. În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune frontală şi cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, care era condus tot din sensul opus de mers. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului în vârstă de 54 de ani”, a informat IPJ Brăila.

Citeşte şi: Primarul din Brăila se laudă că în mandatul său McDonald’s a deschis un fast food în oraş

Ceilalţi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul a fost blocat în zonă timp de trei ore, fiind dirijat de poliţişti pe rutele ocolitoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.