Imagini DRAMATICE pe Valea Oltului. Un camion a căzut în albia râului Lotru, de la zeci de metri înălţime. Şoferul a murit VIDEO

Imagini de coşmar, surprinse marţi, pe Valea Oltului. Un camion plin cu marfă a căzut de la zeci de metri înălţime, de pe un viaduct din localitatea Brezoi, în albia râului Lotru. Şoferul vehicului a murit, după ce a rămas încarcerat în cabină. 

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 11:31

Camionul încărcat cu paleţi a spulberat parapeţii laterali ai unui viaduct din Brezoi Vâlcea şi a căzut în albia râului Lotru. Traficul în zonă este blocat deoarece încărcătura din autovehicul a căzut pe drum.

„Activităţile sunt coordonate la faţa locului de adjunctul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, comisar şef de poliţie Matei Ion şi subcomisar de poliţie Păunescu Raoul ce se afla la conducerea Serviciului Rutier”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, conform Gazeta Vâlceană.

Din păcate, şoferul camionului a murit, după ce a rămas printre fiarele cabinei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române precizează că traficul pe DN7 (E81) Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona în care s-a produs accidentul se desfăşoară pe un fir alternativ.

BILANŢ coronavirus 6 octombrie. RECORD de decese şi de pacienţi la ATI. Numărul cazurilor noi de COVID-19 a trecut iar de 2.000


loading...
Partenerii noștri