ACCIDENT MUNTENEGRU: Al doilea şofer al autocarului a ieşit din comă. Vezi în ce stare se află

Pe 23 iunie, 18 români plecaţi în concediu aveau să îşi găsească sfârşitul în urma unui cumplit accident de autocar, petrecut în Muntenegru. Alţi 29 de turişti români au ajuns în spital cu diverse traumatisme. Printre aceştia se numără şi unul dintre cei doi şoferi ai autocarului.

01 aug. 2013, 09:02
ACCIDENT MUNTENEGRU: Al doilea şofer al autocarului a ieşit din comă. Vezi în ce stare se află

La momentul accidentului, Dan nu era la volan. Barbatul a fost adus in tara cu un grav traumatism cranian. Fiecare zi scursa de la acel moment a fost un adevarat test de anduranta, o lupta pe viata si pe moarte. Pana zilele trecute, cand barbatul a iesit din coma, potrivit wowbiz.ro.

„A iesit din coma. Am crezut ca va fi bine, ca isi va reveni si ne vom putea vorbi din nou. Imi doream sa aud macar o vorba de la el. Din pacate, starea sa e grava in continuare. Nu e constient, desi a iesit din coma. E intr-o stare vegetativa. Suntem disperati! Mai ales ca medicii nu sunt optimisti, nu ii dau sanse”, a declarat sotia acestuia.

Vezi şi: ULTIMELE CUVINTE ale şoferului care a condus „autocarul morţii” în Muntenegru

Pe 23 iunie 2013, la ora locala 17:00, 18 romani au murit si alti 29 au fost raniti intr-un accident de autocar in defileul raului Moraca, in apropiere de Podgorica, capitala statului Muntenegru.

Citeşte şi: Mărturie emoţionantă a pilotului care a transportat sicriele cu românii morţi