Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes de peste 100 de mii de euro a intrat în Arcul de Triumf

Accident neobișnuit, miercuri seara, în centrul Capitalei! Șoferul unui bolid de lux a intrat cu autoturismul în Arcul de Triumf.

10 dec. 2020, 17:04
Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes de peste 100 de mii de euro a intrat în Arcul de Triumf

Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes a intrat în Arcul de Triumf

Norocul său a fost că a reuşit să oprească maşina, marca Mercedes, după ce a distrus o parte din mobilierul urban aflat jurul monumentului, astfel că nu a fost nimeni rănit.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 21.00. Bărbatul aflat la volanul unui Mercedes-Benz GT 63 AMG a pierdut controlul mașinii şi a intrat în Arcul de Triumf.

Din fericire, a reușit să se oprească în stăplişorii din beton aflaţi în jurul obiectivului de patrimoniu.

„Poliţiştii care se aflau în zonă s-au autosesizat şi au consemnat incidentul. Urmează ca cei de la Primăria Capitalei să vină şi să constate paguba. Este vorba despre distrugerea unui părţi din mobilierul urban. RCA-ul şoferului va plăti despăgubirea”, au explicat surse din cadrul Brigăzii Rutiere, potrivit click.ro. În dreapta şoferului se afla o tânără, care a coborât speriată din maşină.

Vreme rea miercuri în Capitală

Meteorologii au atenționat ieri șoferii să conducă prudent fiindcă vor fi precipitaţii mixte şi posibilitatea formării poleiului.

Autorităţile au anunţat că au acţionat pentru combaterea poleiului în toate sectoarele Bucureştiului, cu 262 utilaje multifuncţionale, care au împrăştiat materiale antiderapante.

”Se va acţiona cu prioritate în rampe, pante şi poduri, pe arterele principale cu trafic STB şi obiective sociale, pe arterele de legătură între arterele principale şi cele secundare, precum şi zonele unde se constată că există posibilitatea de formare a poleiului, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii optime. De asemenea, pe timpul nopţii vor acţiona şi 355 operatori curăţenie căi publice care vor împrăştia materiale antiderapante pe refugii, în staţii şi pe trotuare”, au transmis ieri cei de la PMB.

Citiți și Accident grav în Vâlcea. O şoferiţă a ajuns cu maşina pe un stâlp de electricitate