Accident ORIBIL pe DN 73, în Braşov. O maşină s-a izbit de un camion, şoferul a fost SPULBERAT – VIDEO

Un teribil accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un camion, s-a produs miercuri, pe DN 73 în judeţul Braşov. Impactul a fost atît de violent, încât trupul şoferului autoturismului s-a împrăştiat pe câteva zeci de metri.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 11:38
Accident ORIBIL pe DN 73, în Braşov. O maşină s-a izbit de un camion, şoferul a fost SPULBERAT – VIDEO

Două echipaje SMURD şi unul pentru Descarcerare au intervenit pe DN 73, între Braşov şi Cristian, unde a avut loc un accident teribil, soldat cu moartea unei persoane, scrie Mytex.ro. În accident au fost implicate un autoturism și un autocamion, impactul fiind unul extrem de violent. Potrivit martorilor, un autoturism a intrat frontal în camion.

Maramureş: S-a urcat beat la volan şi a dărâmat zidul Bisericii VIDEO

„Cadavrul șoferului este împrăștiat pe câteva zeci de metri. Ce a rămas din trupul victimei este un amestec de fiare și carne însângerate. Nu am văzut în viața mea așa ceva”, a afirmat unul dintre martorii accidentului.

La rândul său, Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, a precizat: „Un tânăr de 27 de ani care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens în coliziune cu un autotren. Şoferul a decedat pe loc, este singura victimă. Tânărul era din Braşov, maşina fiind înmatriculată în Bulgaria”.

O ambulanţă şi trei autoturisme, implicate într-un accident GRAV în Ialomiţa.Şeful ISU a ajuns la spital VIDEO

Traficul rutier a fost blocat în zonă, şoferii fiind nevoiţi să aleagă rutele ocolitoare