Carambol pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Traficul, blocat pentru ca o persoană rănită să poată fi preluată de elicopterul SMURD

Val de accidente pe Autostrada A1. A fost o adevărată desfășurare de forțe, după ce șase mașini s-au ciocnit în județul Giurgiu. La nici un kilometru distanță, un șofer a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe șosea. Elicopterul SMURD a aterizat chiar pe autostradă pentru a-l duce pe bărbat la spital. 

RomaniaTV.net
14 iul. 2019, 08:03
Carambol pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Traficul, blocat pentru ca o persoană rănită să poată fi preluată de elicopterul SMURD

Şoferul unui autovehicul a fost rănit grav duninică dimineaţă, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina sa a ieşit de pe carosabil, pe autostrada A1, în zona localităţii Vânătorii Mici. Traficul în zonă a fost blocat pentru ca persoana rănită să poată fi preluată de un elicopter SMURD.

„Pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 43, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea sa”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În vederea preluării şi transportului către spital, la faţa locului a aterizat un elicopter SMURD, motiv pentru care circulaţia rutieră a fost oprită total pe sensul de mers către Capitală pentru aproximativ 15 minute.

În al doilea accident, produs la kilometru 44 al autostrăzii, au fost implicate şase maşini, care s-au tamponat. Din fericire, nu au fost victime.