Accident pe DN 1, la Băneşti. Zece persoane sunt rănite uşor

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seară, pe DN 1, la Bănești, zece persoane, între care patru minori, care au fost rănite ușor, primind îngrijiri la locul evenimentului.

26 aug. 2016, 18:42
Accident pe DN 1, la Băneşti. Zece persoane sunt rănite uşor

Zece persoane, între care șase adulți și patru minori, au suferit răni ușoare în urma unui accident produs pe DN 1, la Bănești, în care au fost implicate o cisternă goală și două autoturisme.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, un autoturism care se deplasa pe DN 1, pe prima bandă a drumului pe sensul de urcare spre munte, a acroșat o altă mașină care circula în același sens, pe banda a doua, cel de-al doilea autoturism ricoșând într-o cisternă goală care venea din sens opus. În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu.

Niciuna dintre persoanele rănite nu a fost transportată la spital, acestea primind îngrijiri la fața locului, a precizat reprezentantul ISU Prahova, Raluca Vasiloae.