Accident pe DN 1. Un autocar cu 43 de copii a lovit un taur. ISU Prahova intervine cu mai multe autospeciale FOTO

Accident pe DN 1. Un autocar cu 48 de pasageri, dintre care 43 sunt copii, a lovit un taur. Impactul a avut loc vineri seară, în localitatea Potigrafu, judeţul Prahova, animalul fiind proiectat în altă maşină. O persoană are nevoie de îngrinjiri medicale.

04 nov. 2022, 21:59

Accident pe DN 1. Un autocar în care se aflau 48 de pasageri, 43 fiind copii, a acroşat o bovină, aceasta fiind proiectată pe a doua bandă, moment în care a fost lovită de un alt autoturism.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie. Coliziune mortală pe DN 1 A, a fost nevoie de descarcerare

Accident pe DN 1

În urma impactului, o singură persoană din autoturism acuză răni uşoare, fiind evaluată medical, iar animalul se află în acest moment pe suprafaţa de rulare”, a transmis Centrul Infotrafic, potrivit News.ro.

Circulaţia este întreruptă pe sensul către Bucureşti. ISU Prahova a precizat că intervine cu mai multe autospeciale, fiind trimis şi un microbuz din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri pentru preluarea copiilor.

Carambol cu cinci maşini pe Centura Ploieştiului

Un pieton a fost accidentat mortal pe DN 1, în zona localităţii Băicoi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Alte două accidente grave au avut loc pe centura din Ploieşti şi în Tulcea.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN1, Băicoi intersecţie cu Lilieşti, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că un bărbat, în calitate de pieton, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ar fi fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat vârstă de 44 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Conform aceleiaşi surse, autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani a fost ulterior acroşat de alte două autoturisme, conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 37 şi respectiv 43 de ani.