Cod roşu de intervenţie. Coliziune mortală pe DN 1 A, a fost nevoie de descarcerare

Un bărbat de 71 de ani a murit în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o dubă.

15 aug. 2022, 00:08

COD ROŞU UPDATE. Potrivit unor surse, accidentul s-a produs după ce șoferul de 64 de ani a făcut depășire neregulamentară. Bărbatul care murit se afla în dubă. Trafic normal. Vârste conducători auto: 71 ani ( persoana decedată), 64 de ani, 41 de ani și 20 de ani.

Patru persoane au plecat la spital: conducătorul auto de 64 de ani, o pasageră în vârstă de 66 de ani și doi adolescenți în vârstă de 15 și respectiv 18 ani.

Accident în lanţ pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Nouă maşini şi un TIR au fost implicate

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ (sursa IPJ Prahova).

Victimele prezintă mai multe traumatisme cranio-cerebrale, cranio-faciale, fracturi (sursa: ISU Prahova)

Accident grav pe DN 1A, în Prahova, a fost cod roşu. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 1A Ploiești-Brașov, la kilometrul 117+400 de metri, în apropierea localității Teișani, județul Prahova.

Accident violent în Iași. Sunt opt victime, printre care doi copii
Trei mașini, o autoutilitară și două automobile, au fost implicate în accident.  Conform ISU Prahova, la sosirea echipajelor la fața locului, două victime erau încarcerate, dintre care una inconștientă.

La locul accidentului se intervine cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă cu medic. Polițiștii anunță că traficul în zonă a fost întrerupt câteva ore.