Accident pe „Drumul Morţii” în care au fost implicate 8 persoane. UPDATE: doi copii au murit

Un accident provocat de un șofer inconștient, care circula cu anvelope de vară pe mașină, în plină iarnă, a dus la moartea a doi copii și rănirea gravă a altor 6 persoane.

09 ian. 2024, 19:44

UPDATE Doi copii au murit în urma accidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Ema Tereş. „La sosirea forţelor de intervenţie, doi minori se aflau în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora. Celelalte şase victime implicate în accident sunt conştiente, cu multiple traumatisme, fiind preluate de către ambulanţele SMURD şi SAJ, în vederea transportului către unitatea spitalicească”, a precizat oficialul ISU Bacău.

 

Un accident rutier în care au fost implicate 8 persoane, între care patru copii, s-a produs, marţi, pe Drumul European 85, în judeţul Bacău. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, dar şi de Poliţie. Doi copii au fost găsiţi în stop cardiorespirator şi nu au putut fi salvaţi.

Descoperire macabră la Timişoara: O femeie și fiul ei au fost găsiți decedați în casa de pe Aleea Sănătăţii

UPDATE: ”La sosirea forţelor de intervenţie, doi minori se aflau în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora”, a transmis ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că celelalte şase victime implicate în accident sunt conştiente, cu multiple traumatisme,  find preluate de către ambulanţele SMURD şi SAJ pentru a fi transportate la spital.

Urmările accidentului sunt:
•⁠ ⁠2 minori (1 și 3 ani) – pasageri spate – declarați decedați după resuscitare;
•⁠ ⁠⁠conducător auto și pasager dreapta față (bărbat, 30 ani) – răniți grav ;
•⁠ ⁠⁠2 minori (1 și 6 ani) – pasageri spate – răniți ușor;
•⁠ ⁠⁠2 femei (23 și 28 ani) – pasageri spate – rănite ușor.

Valuri de aer arctic traversează România. Vortexul aduce ger năprasnic şi ninsori viscolite toată săptămâna

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urmă cu câteva momente, pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în comuna Răcăciuni, pe E85, în urma unui apel care anunţa producerea unui accident rutier. De urgenţă, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă TIM, o ambulanţă Transport Victime Multiple şi trei ambulanţe SAJ”, a transmis, marţi, ISU Bacău.
Sursa citată a precizat că în accidentul rutier este implicat un autoturism în care se aflau opt persoane (patru adulţi şi patru copii).

Intervenţia edchipajelor de la faţa locului este în plină desfăşurare