Accident pe drumul spre Mănăstirea Prislop, două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite duminică după amiază pe drumul care duce din Hațeg spre Mănăstirea Prislop, din județul Hunedoara, victimele, un bărbat de 43 de ani și o femeie de 40 de ani, fiind transportate la spitalul din orașul Hațeg pentru îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
29 oct. 2017, 18:15
Accident pe drumul spre Mănăstirea Prislop, două persoane au fost rănite

„Bărbatul prezenta cu un traumatism cranian acut deschis, plăgi escoriate, iar femeia a suferit cu un traumatism cranian închis, hematom frontal, atac de panică. Victimele au fost preluate de echipaje ale Ambulanței și SMURD și transportate la Centrul de Primiri Urgențe din Hațeg”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Alți doi tineri, cu vârstele de 19 și 20 de ani, au fost răniți, duminică după amiază, după ce s-au răsturnat cu mașina pe DN 66, în zona localității Crivadia, victimele fiind transportate cu două ambulanțe la Spitalul de Urgență din Petroșani.

„Un bărbat de 19 ani prezintă un traumatism cranian și multiple plăgi escoriate. Un alt bărbat, de 20 de ani, prezintă și el un traumatism cranian, cu pierderea stării de conștiență, și, de asemenea, plăgi escoriate”, a menționat dr. Călin Dumitrescu, potrivit Agerpres.

Cele două accidente au avut loc pe fondul unui trafic desfășurat în condiții de ploaie, zona montană a județului Hunedoara aflându-se duminică sub incidența unei avertizări cod portocaliu, caracterizată prin rafale de vânt puternice.

Vezi si: Copil de 12 ani, lovit de o maşină. Şoferul a fugit de la locul accidentului