Accident pe Dunăre. Două ambarcaţiuni s-au lovit. Un bărbat e dat dispărut

Un bărbat din suburbia Tudor Vladimirescu a municipiului Tulcea, în vârstă de 45 de ani, este căutat de autorităţi, după ce lotca în care se afla a fost implicată duminică într-un accident pe Dunăre.

25 aug. 2013, 17:04
Accident pe Dunăre. Două ambarcaţiuni s-au lovit. Un bărbat e dat dispărut

Potrivit unui raport preliminar al Căpităniei Zonale a Portului Tulcea, bărbatul se afla singur în barcă atunci când aceasta a fost lovită de o ambarcaţiune tip Laguna, cu un motor de 20 de cai putere, care se îndrepta spre Tulcea.

„În urma coliziunii, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost dat dispărut. Deocamdată, nu ne putem pronunţa cu privire la viteza ambarcaţiunilor, însă avariile provocate la acestea aproape că lipsesc. Este posibil ca victima să fi fost bolnavă”, a declarat, pentru Agerpres, directorul Căpităniei Zonale a Portului Tulcea, căpitan şef de port Dan Ichim.

Sursa citată a precizat că, în ambarcaţiunea tip Laguna, se aflau trei persoane, conducătorul acesteia fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea pentru recoltarea probelor necesare stabilirii alcoolemiei, conform procedurilor în vigoare.

Căutările bărbatului dispărut continuă sub coordonarea Căpităniei Zonale a Portului Tulcea. Ambele ambarcaţiuni implicate în eveniment sunt în momentul de faţă asigurate la mal.

Citeşte şi Patru TURIŞTI, la UN PAS DE MOARTE după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în Dunăre