ACCIDENT pe Şoseaua de Centură a Capitalei. O persoană a fost rănită

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, miercuri, pe Şoseaua de Centură din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate o dubă şi un autoturism. O persoană a rămas blocată, iar pompierii trimişi la locul accidentului au intervenit pentru descarcerarea acesteia.

19 oct. 2016, 14:05

UPDATE: Bărbatul încarcerat în urma accidentului are traumatisme multiple, dar este conștient, a anunțat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București. Potrivit acestuia, victima, de 52 de ani, se află sub supravegherea personalului SMURD. Medicii continuă evaluarea pasagerului din dreapta.

Potrivit Infotrafic, în jurul orei 17:45, în județul Ilfov, pe Șoseaua de Centură a Municipiului București traficul rutier a fost reluat în condiții normale (pe ambele benzi ale sensului de mers Otopeni – Tunari).

Accidentul s-a produs în zona de nord a Şoselei de Centură a Capitalei, în apropiere de oraşul Otopeni. Potrivit primelor date pe care le-au obţinut poliţiştii de la Serviciul Rutier Ilfov, se pare că un autoturism marca Skoda a întors printr-un loc nepermis şi a fost acroşat de duba care circula regulamentar.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au trimis o autospecială de stingere, una pentru descarcerare, şi două ambulanţe SMURD.

O persoană a fost rănită grav, spun poliţiştii de la IPJ Ilfov. Traficul în zonă se desfăşoară îngreunat.

Citeşte şi ACCIDENT grav pe DN 1 din cauza şoselei ude: Doi pasageri au rămas încarceraţi. S-au format cozi de maşini