Accident provocat de doi şoferi beţi. O persoană a fost rănită grav

Un accident grav a fost provocat de doi şoferi băuţi, în judeţul iaşi. Unul dintre ei nu a observat coada de maşini care se formase la bariera de la Tomeşti şi a intrat într-un autoturism. Acesta a ricoşat şi a lovit o altă maşină. În urma accidentului, toate cele trei maşini au fost avariate şi o persoană a fost rănită grav. 

21 feb. 2020, 06:59
Accident provocat de doi şoferi beţi. O persoană a fost rănită grav

Șoferul unei Dacii Logan s-a urcat beat la volan. El nu a observat coada de mașini care se formase la bariera de la Tomești pe sensul de intrare în Iași și a izbit puternic un autoturism Hyundai condus de un moldovean. Acesta a ricoșat într-un Opel la volanul căruia se afla alt bărbat sub influența băuturilor alcoolice, potrivit ziaruldeiasi.ro. 

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar poliţiştii au avut surprinza să descopere că doi dintre aceștia erau beți. Șoferul Loganului avea 0,83 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar cel al Opelului avea 0,13 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi Accident cumplit în Sălaj. O persoană a murit, iar alte patru au ajuns la spital

Amândoi s-au ales cu dosare penale. Autoturismele au fost avariate. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta din Dacia Logan, a fost grav rănită.