Coliziune rutieră în Constanţa: Trei persoane şi un copil de patru ani rănite într-un accident. A intervernit un elicopter SMURD

Patru persoane, printre care şi un copil de patru ani, au fost rănite marţi după-amiază într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două autoturisme. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, care a preluat una dintre victime.

RomaniaTV.net
26 dec. 2017, 15:29
Coliziune rutieră în Constanţa: Trei persoane şi un copil de patru ani rănite într-un accident. A intervernit un elicopter SMURD

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi după-amiază la un accident rutier petrecut în apropierea localităţii Viişoara, unde două maşini s-au ciocnit, iar la faţa locului au fost trimise o autospecială, elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe, după ce două maşini s-au ciocnit.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, potrivit News.ro. O persoană aflată în stare gravă, în comă, a fost preluată de elicopterul SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, au mai fost răniţi un copil în vârstă de patru ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, o femeie, diagnosticată cu traumatism la mână, ambele victime fiind duse la spital. A mai fost rănită o altă femeie, care avea un traumatism la picior, aceasta refuzând transportul la unitatea medicală.

Citeşte şi Accident rutier grav în a doua zi de Crăciun: O persoană a decedat şi mai multe persoane au fost rănite