Accident rutier grav la Sibiu. Şoferul unui microbuz de curierat rapid a murit

Şoferul unui microbuz de curierat rapid a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a intrat într-o parcare de pe marginea Drumului Naţional 1, în judeţul Sibiu, unde a lovit un microbuz care staţiona.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 11:20
Accident rutier grav la Sibiu. Şoferul unui microbuz de curierat rapid a murit

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul principal Anca Bloancă, un tânăr de 26 ani din Giurgiu, şofer al unui microbuz de curierat rapid, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs într-o parcare amenajată pe marginea Drumului Naţional 1, între localităţile Porumbacu şi Scoreiu.

„Pe fondul oboselii şi al carosabilului umed, şoferul de 26 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o parcare amenajată pe sensul lui de mers, unde a lovit un alt microbuz staţionat. În acesta se aflau şoferul şi tatăl său, pe locul din dreapta. După impact, microbuzul care a provocat accidentul a fost proiectat într-un copac”, a spus Bloanca.

Potrivit acesteia, şoferul vinovat de producerea accidentului a murit pe loc, iar pasagerul din autoturismul lovit a avut nevoie de îngrijiri medicale.