Accident rutier grav pe autostradă. Trei persoane sunt încarcerate

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la kilometrul 270, pe sensul de mers spre Sibiu. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

11 ian. 2021, 11:12
Accident rutier grav pe autostradă. Trei persoane sunt încarcerate

Update: Potrivit IPJ Sibiu și ISU Sibiu, trei persoane au decedat.

”La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a  trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane, de sex masculin, în vârstă de circa 17 ani, respectiv 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate” – ISU Sibiu.

Accident rutier grav pe autostradă. Un autoturism și o autoutilitară de deszăpezire au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, pe sensul de mers spre Sibiu.Potrivit ISU Sibiu, din primele informații, sunt implicate 5 persoane, dintre care 3 persoane sunt încarcerate.

Citește și: Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este fostul șef al Poliției Locale

ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje SMURD, o autospecială de transport și salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă. IPJ Sibiu a transmis că sunt cinci persoane rănite. Accidentul s-a petrecut în zona Săliște, conform alba24.ro.

Accident rutier grav pe autostradă. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier a fost deviat.

Accident înfiorător din cauza vitezei, în Botoşani. Maşina s-a rupt în două 

Un accident înfiorător a avut loc, duminică, în Botoşani. Un tânăr de 19 ani a fost rănit grav, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în copacul de pe marginea drumului la peste 180 km/oră.

Accident înfiorător în Botoşani, pe drumul judeţean DJ 291, dintre Bucecea și Huțan. Tânărul în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în copacul de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, motorul maşinii a sărit la câţiva metri distanţă, iar tânărul a fost rănit grav. Acesta a fost preluat de o ambulanţă SMURD de terapie intenvisă mobilă și transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, potrivit ziarebotoşani.ro.

Accidentul s-a petrecut pe același drum pe care a avut loc și accidentul de sâmbătă dimineață soldat cu rănirea a două persoane.