Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este fostul șef al Poliției Locale

Agresorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins duminică, aproape de miezul nopții, după mai multe ore de căutări. Bărbatul s-a ascuns în apropiere, într-un bloc în construcție.

11 ian. 2021, 09:26
Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este fostul șef al Poliției Locale

Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este vorba despre fostul șef al Poliției Locale Oradea, care în prezent ocupă funcția de poliţist local, în cadrul Biroului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului.

Citește și: Femeie înjunghiată în faţa blocului. Agresorul este căutat

Paul Ladislau Kover și-a înjunghiat de mai multe ori fosta iubită, după care s-a ascuns într-un bloc recent finalizat din apropierea locului în care s-a produs evenimentul.

Conform surselor BIHOREANUL, Paul Kover a fost găsit de polițiști cuprins de frig și având mai multe zgârieturi pe corp, provocate de autoînjunghiere. Individul a fost încătușat de polițiști și urmează să fie audiat.

Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Victima, fosta iubită a polițistului, a intrat direct în sala de operație, fiind în stare gravă. Cei doi s-au despărțit în luna noiembrie, iar femeia a primit chiar și un ordin de protecție împotriva lui Kover.

Aceștia s-ar fi certat în maşină. La un moment dat, ea ar fi ieșit, iar bărbatul a înjunghiat-o, după care femeia ar fi fugit în faţa scării. La uşă, însă, agresorul a ajuns-o şi a mai înjunghiat-o din nou. Potrivit unui martor, și agresorul s-a înjunghiat, apoi a fugit.

„Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, potrivit ebihoreanul.ro.

Susținut de UDMR, Paul Kover a fost înainte de 2010 șef al Biroului personal al Primăriei Oradea, iar după 2011 a ajuns director adjunct al Poliției Comunitare și director plin doi ani mai târziu. Concediat în 2014 la cererea primarului Ilie Bolojan, el a dat Poliția Locală în judecată și a fost reîncadrat, în urma deciziei instanței, în 2016 ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului. În ultima perioadă era simplu angajat în cadrul aceluiași compartiment.

 

 


loading...