Accident rutier în Constanţa. Persoane puse în cătuşe

Două persoane au fost încătuşate de oamenii legii la locul unui accident rutier care a avut loc duminică, în Constanţa, la intersecţia a două străzi.

RomaniaTV.net
24 mart. 2019, 10:22
Accident rutier în Constanţa. Persoane puse în cătuşe

Duminică dimineaţa, un bărbat de 66 ani a condus un autoturism pe strada Merişor, dinspre strada Fulgerului către strada Steagului şi, ajungând la intersecţia cu strada Baba Novac, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat, de 45 de ani, dinspre Casa de Cultură către strada Soveja.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de al doilea conducător auto şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului dreapta faţă din al doilea autoturism. Este vorba de un copil de 14 ani şi tatăl lui, în vârstă de 45 de ani. Ambii sunt conştienţi.

Pentru salvarea victimelor au intervenit pompierii Detaşamentului Palas cu o autospecială de descarcerare şi medicii cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă SMURD C, dar şi un echipaj de prim ajutor SMURD B.

În zona evenimentului au ajuns mai multe persoane, care au devenit recalcitrante şi tulburau ordinea şi liniştea publica. Două dintre ele au fost încătuşate, legitimate şi, ulterior, amendate, de poliţiştii rutieri.