Accident rutier la Iaşi, soldat cu nouă răniţi

Nouă oameni au fost răniţi într-un accident în care a fost implicat un microbuz. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşina care transporta mai multe persoane. Microbuzul s-a răsturnat, iar circulaţia a fost blocată cel puţin o oră.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 10:18
Accident rutier la Iaşi, soldat cu nouă răniţi

Un grav accident rutier a avut loc vineri dimineaţa pe DE583, la intrarea în localitatea ieşeană Bălţaţi dinspre Târgu Frumos. Un autoturism Hyundai şi un microbuz cu 10 pasageri s-au izbit violent. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea victimelor.

Din primele informaţii oferite de Poliţie, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului marca Hunday care nu a adaptat viteza la condiţiile meteo.

Toţi cei nouă răniţi, printre care şi un copil de nouă ani au fost transportaţi la spital. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele maşini s-au răsturnat. Potrivit bzi.ro, printre persoanele rănite grav se află şi şoferul din cauza căruia s-a produs accidentul.

Circulaţia a fost blocată pe un sens, iar coloana formată a depăşit un kilometru. Victimele din accident sunt în stare buna, dar cu toţii rămân sub observaţia medicilor cel puţin 48 de ore.

Poliţiştii au deschis o anchetă.