Accident rutier mortal în Bucureşti. Un bicilist de 21 de ani a murit după ce a fost lovit de un camion

Un tânăr biciclist şi-a pierdut viaţa, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Şoseaua Panduri, a informat Brigada Rutieră Bucureşti, care precizează că traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Panduri între Strada Prof. Doctor Baltazar şi Bulevardul Geniului.

07 aug. 2019, 07:14
Accident rutier mortal în Bucureşti. Un bicilist de 21 de ani a murit după ce a fost lovit de un camion

UPDATE: Cătălin Becheanu, un tânăr rugbist, ete cel care a murit miercuri dimineaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe Şoseaua Panduri, din Bucureşti.

Cătălin Becheanu se plimba cu bicicleta în momentul în care a fost acroşat de un autocamion. Tânărul sportiv, care tocmai absolvise cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti, fusese desemnat în 2018 cel mai bun tânăr jucător al Griviţei.

„În jurul orei 09,10, pe Şoseaua Panduri, pe sensul de mers către Răzoare, a avut loc un accident rutier între un autocamion şi un biciclist, în urma căruia biciclistul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost rănit grav, ulterior acesta a decedat la faţa locului”, a precizat sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Citeşte şi Biciclist bătut în trafic de un şofer. Imagini revoltătoare surprinse în Capitală VIDEO

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.