Un bărbat a murit după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN 2

Un bărbat a murit, vineri, în urma unui accident produs pe DN 2 Bucureşti-Urziceni, în localitatea ialomiţeană Sineşti, după ce TIR-ul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un alt autovehicul de mare tonaj. Traficul rutier în zonă a fost reluat după o oră şi 20 de minute de la producerea accidentului.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 16:19
Un bărbat a murit după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN 2

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul a avut loc în localitatea ialomiţeană Sineşti, după ce şoferul unui TIR a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt TIR care circula regulamentar, informează Mediafax.

Unul dintre TIR-uri s-a răsturnat, iar marfa transportată, respectiv articole de îmbrăcăminte, s-a împrăştiat pe şosea.

Traficul rutier pe DN 2, în zona unde a avut loc accidentul, a fost reluat.

„S-a reluat traficul după o oră şi 20 de minute. Practic şoferul unui TIR care circula dinspre Bucureşti spre Urziceni a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens unde s-a ciocnit cu un TIR condus regulamentar. A decedat şoferul care circula regulamentar, iniţial s-a crezut că cel mort este şoferul care a provocat accidentul. După impact, TIR-ul care circula regulamentar s-a răsturnat, iar articolele de îmbrăcăminte s-au împrăştiat pe carosabil. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului care a adormit la volan”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, agent Iulia Fecioru.

TIR-urile implicate în accident sunt înmatriculate în Turcia.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti rutieri, dar şi echipaje de pompieri.