Accident șocant în Cluj! Cum a scăpat un tânăr de 20 de ani cu viață din mașina care arată așa! S-a izbit de un pod de beton și s-a făcut „acordeon”

Un accident grav s-a petrecut marți dimineață în județul Cluj. Din fericire, șoferul, care se afla singur în mașină, a scăpat cu viață în urma impactului devastator.

06 sept. 2022, 11:34
Accident șocant în Cluj! Cum a scăpat un tânăr de 20 de ani cu viață din mașina care arată așa! S-a izbit de un pod de beton și s-a făcut „acordeon”

Accident grav în această dimineață în Cluj

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în localitatea Câțcău, din județul Cluj. O autospecială de descarcerare a pompierilor și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, unde un autoturism vizibil avariat era ieșit în afara părții carosabile, conform știridecluj.ro.

„Înăuntrul acestuia se afla un tânăr de circa 20 de ani care prezenta traumatisme la nivelul unui membru inferior, era în stare de conștiență și era cooperant. Salvatorii l-au evacuat din autoturism folosind echipamentele speciale astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite”, conform ISU Cluj.

Tânărul a scăpat ca prin minune cu viață, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost complet distrus în urma impactului. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat pentru investigații amănunțite și îngrijiri medicale.

Încă nu se cunoaște exact cauza producerii accidentului, aceasta urmând să fie stabilită ulterior, după ce starea șoferului care a suferit leziuni va fi stabilizată.

Citește și: Autocar în care se aflau 17 copii, implicat într-un accident rutier. Două persoane sunt rănite după o ciocnire cu o autobasculantă

Citește și: Scandal pe aeroportul din Cluj-Napoca. Zbor anulat, oamenii au fost nevoiți să doarmă ore întregi pe jos: „Am rămas cu cazări pierdute, cu banii de bilete pierdute și concediu ratat”