Accident şocant în judeţul Prahova. O copilă de cinci ani a fost lovită de o ambulanţă privată în timp ce traversa neregulamentar

Un acciedent teribil a avut loc sâmbătă în Prahova, după ce o fetiţă de cinci ani a fost spulberată de o ambulanţă privată care transporta un paicient bolnav de diabet la dializă. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 13:20
Accident şocant în judeţul Prahova. O copilă de cinci ani a fost lovită de o ambulanţă privată în timp ce traversa neregulamentar

Copila de cinci ani a fost transportată în stare gravă la spital. Poliţiştii au stabilit că fata traversa neregulamentar un drum judeţean din comuna Cocorăştii Colţ, judeţul Prahova.

Purtătorul de cuvânt al ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că două ambulanţe au intervenit în urma unui accident produs în localitatea Cocorăştii Colţ, scrie mediafax.

„O fată de cinci ani a suferit un traumatism cranio-facial, escoriaţii la mâna dreaptă şi la picioare şi o plagă la ochi. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Cei din ambulanţă nu au suferit leziuni”, a afirmat Duţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că accidentul a avut loc pe DJ 101A, unde ambulanţa a lovit o fetiţă, iar din primele cercetări rezultă că micuţa traversa neregulamentar.