Accident şocant în Sălaj. Mașini de poliție și jandarmi, spulberate de un TIR – FOTO

Un incident grav a avut loc vineri dimineaţă, în Sânmihaiu Almașului, Sălaj. O mașină de poliție și o mașină a Jandarmeriei, parcate în fata Postului de poliție din localitate au fost făcute praf de un TIR.

13 aug. 2021, 13:11

Accident şocant în Sălaj.   Potrivit Infotrafic, în jurul orei 05.15, „pe DN 1F, în localitatea Sânmihaiu Almașului, județul Sălaj, s-a produs un accident rutier, în care șoferul unui tir a acroșat 2 autovehicule aflate în afara părții carosabile. Din primele verificări a rezultat rănirea unei persoane, conștiente, evaluate medical la fața locului”.

Accident şocant în Sălaj. Mașini de poliție și jandarmi, spulberate de un TIR

Şoferul tirului ar fi adormit și a pierdut controlul volanului. Acesta a avariat cele două mașini parcate, a dărâmat ghereta din fața Postului de poliție, a distrus gardul Postului de poliție, precum și gardul locuinței din imediata vecinătate și s-a oprit în zidul unei case.

Persoana rănită este, potrivit surselor neoficiale, un jandarm, care ar fi suferit o fractură la un picior. Mașina de poliție de la Postul din Sânmihaiu Almașului, grav avariată, era aproape nouă, fiind primită cu scurt timp în urmă de la București.

Citeşte şi: Val de accidente în România, la sfârşit de weekend. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele au fost grav rănite

„În această dimineață, la ora 05:15, pe Drumul Național 1F, în localitatea Sânmihaiu Almașului, s-a produs un accident de circulație. Din primele verificări efectuate de polițiști, un asamblul de vehicule, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Argeș, a avariat o autospecială de poliție, apoi una de jandarmerie, gardul sediului Postului de Poliție Sânmihai Almașului și s-a oprit în gardul și peretele unui imobil.

În autospeciala de jandarmi se afla un coleg din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, care a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Echipajul, format dintr-un polițist și un jandarm, era de serviciu în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru a stabili cauzele și condiții producerii accidentului”, a transmis IPJ Sălaj.

Citeşte şi: Maşină a Poliţiei implicată într-un accident rutier, în Timişoara. A lovit un autocamion care circula regulamentar