Val de accidente în România, la sfârşit de weekend. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele sunt grav rănite

Accidente grave pe șoselele din țară. În Brașov, două copile au murit după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de o mașină.

08 aug. 2021, 18:26
Val de accidente în România, la sfârşit de weekend. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele sunt grav rănite
Val de accidente la început de weekend. Patru persoane au murit, după ce un TIR a spulberat un SUV

Val de accidente în România, la sfârşit de weekend. Și în Suceava, trei adulți și un copil au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit violent.

Val de accidente în România, la sfârşit de weekend. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele sunt grav rănite

O adevărată tragedie s-a produs pe un drum din județul Brașov. Două copile de 2 și 14 ani, și-au pierdut viața, chiar sub ochii bunicului lor. Erau în vacanță, iar bătrânul le-a luat cu el ca să le plimbe cu căruța. O mașină i-a lovit puternic din spate, iar căruța a fost proiectată pe sensul celălalt de mers, unde au fost loviți de un alt autoturism.

Și în județul Suceava, trei adulți și un copil au fost grav răniți după ce două mașini s-au ciocnit pe șosea. Mai multe echipaje de poliție dar și medicii au intervenit la fața locului. Polițiștii urmează să facă cercetărcetări pentru a stabili cine este vinovat

Totodată, un accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, pe DN1, pe centura ocolitoare a staţiunii Sinaia, unde un motociclist a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în coloană, iar în urma impactului motociclistul a fost dus la spital.

Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 124 + 450 de metri al DN 1, pe sensul Ploieşti către Braşov. Primele date de la faţa locului arată că un motociclist a lovit un autoturism care circula pe sensul spre Braşov şi se afla în coloana de maşini. În urma impactului motociclistul, în vârstă de 34 de ani, a fost transportat la spital

Accident şi pe DN1 A, în judeţul Prahova. O cisternă plină cu benzină și motorină s-a izbit de o mașină. În accident sunt implicați 3 adulți și un copil, o persoană fiind încarcerată, în stare critică. Accidentul s-a produs duminică după-amiază pe DN1 A, în Cheia. Sunt implicate o cisternă și un autoturism, cu 3 adulți și un copil. În urma impactului, o persoană din autoturism a rămas încarcerată, iar primele informații arată că este inconștientă. Conform ISU Prahova, cisterna este încărcată cu 14 tone de benzină și 19 de motorină, însă nu sunt scurgeri.

Citeşte şi: Val de accidente pe şoselele din ţară la început de weekend. Trei persoane au murit în urma impactului dintre un TIR şi un autoturism în Focşani