Accident grav în Timişoara. Un copil de 13 ani din clanul Carpaci a lovit cu masina o tânără, apoi a fugit

Un copil de 13 ani, fiul unui membru al clanului Cârpaci, s-a urcat la volanul maşinii tatălui lui și a lovit cu mașina o tânără care traversa strada pe trecerea de pietoni. Cand a vazut ce s-a intamplat, băiatul s-a speriat şi a rupt-o la fuga.

12 dec. 2014, 10:20
Accident grav în Timişoara. Un copil de 13 ani din clanul Carpaci a lovit cu masina o tânără, apoi a fugit

Baiatul, cetatean german, a furat cheile de la masina tatalui sau si, fara sa spuna vreun cuvant, s-a urcat la volan si s-a avantat in trafic, scrie opiniatimisoarei.ro. In jurul orei 19.00, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul 16 Decembrie din Timisoara a lovit cu maşina o tanara de 20 de ani, care traversa regulamentar.

Citeşte şi Accident ŞOCANT, surprins de camerele de supraveghere. O FEMEIE a fost SPULBERATĂ de MAŞINĂ VIDEO

În urma accidentului, pietonul, o tânără de 20 de ani, a suferit răni uşoare. Baiatul a avut un soc cand a vazut ce s-a intamplat. Asa că a fugit de la locul accidentului.

Citeşte şi Accident grav în Bistriţa Năsăud. O femeie a murit, iar fratele ei este în stare critică

Avea insa sa fie gasit repede de politisti. Acestia au inceput o ancheta, au luat declaratii de la parintii baiatului si vor stabili cine se face vinovat de cele petrecute. 

Băiatul de 13 ani, Cârpaci Marius, s-a ales acum cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără permis. El mai este cercetat și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.