Accident şocant, tragedia serii de Florii. A murit electrocutat, din greşeală

Un bărbat de 64 de ani a murit, dumincă, pe şantierul autostrăzii A1, în comuna Şoimuş din judeţul Hunedoara, după ce un coleg al său, angajat al firmei care se ocupă de lucrări, a manevrat un camion sub liniile de înaltă tensiune şi a produs un arc electric.

RomaniaTV.net
21 apr. 2019, 19:56
Accident şocant, tragedia serii de Florii. A murit electrocutat, din greşeală

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, prin intermediul serviciului unic de urgenţe 112 că în parcarea amenajată pentru utilajele aparţinând unei societăţi ce efectuează lucrări pentru construcţia autostrăzii A1, din comuna Şoimus, satul Bejan, se află o persoană căzută la pământ, potrivit news.ro.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societăţii mai sus menţionate şi care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena autocamionului al aceleaşi societăţi, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani, aflat în timpul liber şi care se afla lângă autocamion. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.