Accident şocant. Un autoturismul a fost lovit în plin de un tren şi împins câţiva metri pe şine VIDEO

Doi tineri şi bebeluşul lor de doar două luni au ajuns la spital după ce maşina lor a fost lovită de tren. La volan era bărbatul de 27 de ani care nu s-a asigurat când a traversat cu maşina calea ferată. Omul a suferit răni grave, iar soţia lui de 23 de ani care era în dreapta este în stare critică. Uimitor, bebeluşul de două luni care era şi el în maşină a fost protejat de scaunul special şi a scăpat cu răni minore.

RomaniaTV.net
20 mai 2015, 20:54
Accident şocant. Un autoturismul a fost lovit în plin de un tren şi împins câţiva metri pe şine VIDEO

Un accident şocant a avut loc în judeţul Cluj, în dreptul localităţii Jucu de Mijloc unde un şofer inconştient a pus în pericol viaţă sa, dar şi a soţiei şi fiicei sale de doar 2 luni, după ce nu a oprit la semnalul roşu de la trecerea peste calea ferată, potrivit Dejeanul.

Citeşte şi O fostă jurnalistă, accidentată mortal la Cluj. Şoferul şi copilul, răniţi grav

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, care avea permis de doar o luna, se întorcea acasă de la Cluj-Napoca, iar pe bancheta din spate se află soţia acestuia în vârstă de 23 de ani şi fiica lor, de două luni, aflată într-un scaun special. La trecerea de nivel cu calea ferată, bărbatul a observat că barieră indică culoarea roşie, dar conform martorilor, cel mai probabil s-a gândit că apucă să traverseze. Din cauza vegetaţiei din zona, nu a observat trenul şi a fost lovit în plin. Maşina a fost tărâtă zeci de metri, până când trenul a oprit.

 

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Germania: Un autocar românesc s-a răsturnat. 11 oameni au fost răniţi VIDEO

La faţă locului au ajuns mai multe ambulanţe şi maşini de descarcerare. Până la sosirea acestora, martorii au scos bebeluşul şi şoferul din maşină, micuţa fiind lovită la cap. Din nefericre, femeia se află în stare gravă, suferind multiple traumatisme. Timp de aproape două ore, circulaţia feroviară între Gherla şi Cluj-Napoca a fost întreruptă pe ambele linii.