Accident spectaculos. Două surori au sărit cu maşina de la 10 metri în albia unui râu

Un TIR a făcut prăpăd la Medgidia. A rămas fără frâne în rampă, a luat-o la vale şi a distrus trei maşini. Două surori din Bistriţa au ajuns cu maşina într-un râu din cauza poleiului. Iar la Cluj, o şoferiţă a pierdut controlul maşinii într-o depăşire, a pus la pământ doi copaci, apoi s-a răsturnat.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 08:56
Accident spectaculos. Două surori au sărit cu maşina de la 10 metri în albia unui râu

Accident spectaculos la Cluj-Napoca, unde o şoferiţă care conducea cu viteză o maşină de teren, a lovit o bordură, apoi a intrat în doi copaci pe care i-a pus la pământ şi s-a răsturnat, informează România TV. Tânăra şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital.

„Eu veneam cu 40-45 kilometri pe oră, iar ea m-a depăşit cu o viteză grozavă”, a spus un martor la accident.

Clipe de groază şi pentru două surori din Bistriţa. Ele şi-au văzut moartea cu ochii după ce maşina în care erau a plonjat de la 10 metri înălţime direct în albia râului. Totul din cauza şoselei acoperite cu polei.

„Nu mai ştiam ce se întâmplă, dintr-o dată am văzut numai alb în faţa ochilor şi a pocnit airbag-ul. În viaţa mea nu am avut accident şi fii atent ce accident, cascadorie”, a spus şoferiţa.

„Au avut un noroc extraordinar de mare. E o şansă la o a doua viaţă”, a spus un martor care a văzut „cascadoria”.
Un alt accident a avut loc pe o stradă din Medgidia. „Asta era tractată de un TIR, când a aluat-o la deal s-a rupt ştanga. A sărit peste pană, s-a suit pe trotuar, a dat-o în bordură şi n-a mai putut să o oprească”, a explicat un martor cele întâmplate.

TIR-ul a avariat două autoturisme şi s-a oprit într-un al treilea pe care pur şi simplu l-a strivit. Un bărbat care era în maşină a fost rănit. În total, pagubele depăşesc 10.000 de euro. Şoferul TIR-ului s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă.