Accident spectaculos în Argeş: Un TIR s-a răsturnat peste două maşini VIDEO

Accidentul a avut loc pe Dealul Negru, între Piteşti şi Râmincu Vâlcea. Şoferul unui TIR a intrat cu viteză într-o curbă, remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat peste două maşini, informează România TV.

RomaniaTV.net
20 sept. 2013, 20:18
Accident spectaculos în Argeş: Un TIR  s-a răsturnat peste două maşini VIDEO

Ca un miracol, toţi cei implicaţi au supravieţuit, chiar dacă vehiculele lor sunt distruse aproape în totalitate. „Am văzut că se răstoarnă, în rest ce să văd… Pur şi simplu că se răstoarnă”, a spus şoferul unei dube distruse de TIR.

Un microbuz a fost pur şi simplu strivit sub TIR. Când a simţit că este lovit, un alt şofer a tras maxim de volan şi a reusit să scape. „Am văzut că se răstoarnă şi am reuşit să intru pe partea dreaptă şi doar m-a şters, m-a aruncat în parapet”, a relatat acesta.

În urma impactului, şoferii nevinovaţi au scăpat doar cu câteva zgârieturi. În schimb, şoferul TIR-ului a rămas încarcerat, apoi a ajuns la spital cu mai multe răni. Din fericire, viaţa lui nu este în pericol.

TIR-ul aparţine unei firme din Bistriţa-Năsăud şi era plin cu plasă de sârmă folosită în construcţii. El va rămâne pe marginea drumului până sâmbătă, atunci când va ajunge o macara de mare tonaj care să-l ridice.