Accident spectaculos în Bistriţa. O tânără a intrat cu maşina într-un stâlp din cauza vitezei VIDEO

O şoferiţă de 24 de ani a vrut să-şi impresioneze prietena italiancă şi a închiriat o maşină, cu care a gonit nebuneşte prin oraş. Gestul era să le coste viaţa. Într-un sens giratoriu, tânăra a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un stâlp.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 07:08
Accident spectaculos în Bistriţa. O tânără a intrat cu maşina într-un stâlp din cauza vitezei VIDEO

Şoferiţa de 24 de ani este din Bistriţa, dar de mai mulţi ani lucrează în Italia. A venit acasă cu o prietenă italiancă, de 21 de ani. Tinerele au ieşit la plimbare, iar şoferiţa a apăsat tare pedala de acceleraţie.

„A venit cu viteză foarte mare, pe prima bandă. În curbă la sensul giratoriu a intrat pe trotuar, a rupt coşul de gunoi, apoi a rupt stâlpul. Erau două fete. Una avea nişte urme de sânge pe faţă, cealaltă era ghemuită lângă maşină, erau speriate”, a spus un bărbat.

Poliţiştii spun că fata a şi băut puţin înainte să urce la volan.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,07 mg alcool pur în aerul expirat”, a declarat Valer Rus, Biroul Rutier Bistriţa.

Maşina a fost închiriată de la o firmă, pe numele unui prieten al şoferiţei.

„Normal, până la returnarea maşinii trebuie să conducă doar cel pe numele căruia a fost făcut contractul”, a precizat Teodor Suciu, patron firmă de închirieri auto.

Maşina nu era asigurată CASCO. Acum şoferiţa trebuie să suporte cheltuielile de reparaţie din propriul buzunar. În plus, va trebui să plătească şi stâlpul de electricitate pe care l-a distrus.