Accident spectaculos în Iaşi. Imagini surprinse de o cameră de bord

Un accident spectaculos s-a petrecut în Iaşi. O cameră de bord a surprins momentul în care o maşină s-a răsturnat după ce a lovit un alt autoturism. Trei persoane au fost rănite în urma impactului. Imagini surprinse de o cameră de bord

17 oct. 2021, 19:05
Accident spectaculos în Iaşi. Imagini surprinse de o cameră de bord

Accident spectaculos în Iaşi. Potrivit primelor informaţii, o mașină s-a răsturnat după ce a lovit violent un alt autoturism care încetinise pentru a vira la stânga.

Accident spectaculos în Iaşi

Accidentu s-a petrecut pe şoseaua de centură a oraşului. Se pare că şoferul maşinii care s-a răsturnat nu a mai putut evita impactul cu maşina care voia să vireze la stânga, din cauza vitezei cu care circula pe şoseaua umedă.

Citeşte şi Fiica mentorului lui Vladimir Putin, implicată într-un accident cumplit în Rusia. Două persoane au murit

Mai multe echipaje de ambulanță și poliție au ajuns la locul accidentului. În urma accidentului, trei oameni care se aflau în cele două mașini au fost rănite.

Accidentul a fost surprins de o cameră amplasată într-o mașină aflată îm trafic în acel moment.

Accident grav în Capitală. O mașină în care se aflau patru tineri a intrat într-un copac. Medicii au intervenit de urgență

Un accident extrem de grav a avut loc, sâmbătă seară, în Capitală, lângă Muzeul Satului.Incidentul a avut loc pe sensul către Piața Presei. Un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat frontal într-un copac. Două persoane sunt încarcerate.

”În jurul orei 22.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff. Din primele informații, conducătorul unui autovehicul în vârsta de 19 de ani care se deplasa pe Șos. Pavel D. Kiseleff dinspre Piața Arcul de Triumf către Piața Presei Libere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac.

Citeşte şi Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere. Tânăr de 19 ani, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a celor doi pasageri în vârstă de 16, respectiv 18 ani. Ambii ocupanți au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier. La acest moment este restricționat traficul rutier pe Șos. Pavel D. Kiseleff (locală)”, potrivit unui comunicat al Poliției.