Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere. Tânăr de 19 ani, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un accident cumplit s-a petrecut într-o localitate din judeţul Satu Mare. Un şofer în vârstă de 19 ani a fost rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. În urma impactului, el a fost aruncat din autoturism. Accidentul a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă.

14 oct. 2021, 09:37
Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere. Tânăr de 19 ani, rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod
Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere

Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere, în localitatea Botiz din Satu Mare. Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost rănit grav. Acesta riscă să-şi piardă un picior.

Accident cumplit surprins de camerele de supraveghere

Tânărul în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod, apoi, în urma impactului, a fost aruncat din maşina pe care o conducea. Acesta a suferit răni extrem de grave la nivelul coloanei vertebrale, fiind suspect de fractură. De asemenea, există riscul de a i se amputa un picior. A mai suferit ruptură de splină, ficat și rinichi.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe, unde a fost supus imediat unor intervenții chirurgicale.

Citeşte şi Tragedie în lumea afacerilor. Milionarul a făcut accident vascular şi nu a mai putut fi salvat

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident spectaculos în Capitală. Un şofer plonjat cu maşina într-o fântână arteziană

O maşină în care se aflau trei persoane a plonjat într-o fântână arteziană de pe Bulevardul Unirii, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Potrivit poliţiştilor, şoferul era începător şi pierdut controlul volanului, ajungând cu maşina într-o fântână arteziană. Din fericire, toate cele trei persoane au scăpat fără nicio zgărietură, însă maşina a fost distrusă.

La începutul anului, trei mașini au plonjat în aceeași fântână, în decursul unei singure săptămâni.

Citeşte şi Accident grav între un microbuz şi un autoturism. A fost activat PLANUL ROŞU