Accident spectaculos în Piteşti. Maşina a lovit o bordură şi a zburat câţiva metri în aer VIDEO

Cinci bărbaţi au fost la un pas de moarte după ce maşina în care se aflau a zburat zeci de metri, apoi s-a rostogolit de câteva ori. Patru dintre bărbaţi au ajuns la spital, doi fiind în stare gravă. Accidentul s-a petrecut la intrarea în Piteşti. Martorii le-au declarat poliţiştilor că bărbaţii miroseau a alcool.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 05:57
Accident spectaculos în Piteşti. Maşina a lovit o bordură şi a zburat câţiva metri în aer VIDEO

La intrarea în Piteşti, maşina în care se aflau cei cinci a lovit o bordură la o curbă şi s-a dat peste cap de câteva ori. S-a oprit într-un şanţ, la peste 50 de metri. Unul dintre şoferii aflaţi în trafic a sunat imediat la 112.

Unul dintre bărbaţii implicaţi în accident nu a avut nevoie de internare. Când a fost luat la întrebări de poliţişti, omul a devenit nervos. „Eu m-am trezit în şanţ acolo. Eu sunt leşinat, mort şi tu vrei să mă testeti acum? Suneţi nebuni la cap! Nu doresc să mă testez. Bă, dar sunteţi bolnavi psihic! Ăsta îmi cere mie sânge şi noi murim”, a spus bărbatul nervos.

Doi dintre cei aflaţi în maşină au fost răniţi mai grav, iar ceilalţi au suferit traumatisme uşoare. Medicii au spus că sunt în afara oricărui pericol. Poliţiştii au deschis o anchetă. „Conducătorul auto nu a adaptat viteza, a părăsit carosabilul şi s-a răsturant în exteriorul acestuia. Cei care au acordat priumul ajutor până la sosirea ambulanţei spun că emanau alenă alcoolică”, a declarat Mihai Neagoe de la IPJ Argeş.

Maşina, înmatriculată pe o firmă din Bucureşti, a fost complet distrusă.