Accident spectaculos la Piteşti – o maşină a rămas suspendată pe un stâlp de electricitate. VIDEO

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe o stradă din Piteşti, iar autovehicului s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, pe care a rămas suspendat. Martorii susţin că bărbatul aflat la volan a scăpat cu viaţă, reuşind să iasă prin zona lunetei.

RomaniaTV.net
08 mai 2018, 21:49
Accident spectaculos la Piteşti – o maşină a rămas suspendată pe un stâlp de electricitate. VIDEO

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe o stradă din Piteşti, iar autovehicului s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, pe care a rămas suspendat. Martorii susţin că bărbatul aflat la volan a scăpat cu viaţă. 

Un accident spectaculos a avut loc marţi seară, pe o stradă din zona Amat din municipiul Piteşti. Martorii susţin că în jurul orei 22:45 şoferul unui Opel Astra care circula cu viteză foarte mare a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a încolăcit în jurul unui stâlp de electricitate, rămânând suspendată pe acesta. Şoferul, care se afla singur în maşină, a reuşit să iasă prin zona lunetei, el nefiind rănit grav, au precizat sursele citate.

De asemenea, unii dintre cei care au văzut incidentul au afirmat că autoturismu Opel rula cu viteză mare penrru că şoferul se întrecea cu un alt autovehicul.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale şi ale Poliţiei, care a deschis un dosar în acest caz.