Accident stupid: A pus pariu că nu păţeşte nimic dacă sare de la etajul al III-lea…

Accident stupid la Chişinău. Un tanar in varsta de 27 de ani a ajuns la spital cu piciorul fracturat, dupa ce a pariat cu prietenii si a sarit de la etajul trei al unui bloc. Barbatul care era in stare de ebrietate spune ca a mai sarit anterior insa a scapat teafar.

08 oct. 2014, 11:23
Accident stupid: A pus pariu că nu păţeşte nimic dacă sare de la etajul al III-lea…

Barbatul care era in stare de ebrietate spune ca a mai sarit anterior insa a scapat teafar. Serghei Catanchin aproape ca nici nu-si aminteste exact ce s-a intamplat. Tanarul spune ca aseara, in jurul orei 23 dupa un chef cu prietenii s-a urcat la al treilea etaj al unui bloc sa rupa niste struguri. Fiind beat crita, acesta s-a laudat poate sa sara de la inaltime fara sa pateasca nimic.

„Am pariat că pot să sar de la al treilea etaj şi am sărit şi mi-am fărâmat talpa. – Eraţi cu prietenii? Da, ei m-au apucat de blugi, însă nu au reuşit să mă prindă.Prietenii erau şocaţi.”, a declarat Serghei CATANCHIN pentru Pro TV Moldova. 

Barbatul sustine ca nu este la prima sa saritura de la inaltime: „De trei ori am sărit a fost bine, iar al patra oară a fost cu ghinion.”

Serghei ii multumeste lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau si nu crede ca o sa mai incerce sa sara de la inaltime.