Decizie ŞOC în cazul femeii lovite pe trotuar: Şoferul BEAT şi FĂRĂ PERMIS, cercetat în LIBERTATE

Decizie şocantă în cazul tânărului din Lugoj care a lovit cu maşina o femeie, pe trotuar. Deşi era beat şi conducea fără permis, iar femeia este acum în stare gravă, şoferul vinovat este cercetat în libertate. Judecătorii nu l-au considerat un pericol public. Momentul în care femeia din Lugoj a fost lovită de maşină a fost filmat de camerele de supraveghere. Vă avertizăm, urmează imagini şocante, care vă pot afecta emoţional.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 10:43
Decizie ŞOC în cazul femeii lovite pe trotuar: Şoferul BEAT şi FĂRĂ PERMIS, cercetat în LIBERTATE

Judecatorii lugojeni au hotărât, luni la prânz, să-l elibereze pe tânărul acuzat că a condus o maşină în stare de ebrietate şi a lovit o femeie pe trotuar, potrivit lugojonline.ro. Magistraţii i-au impus acestuia să nu părăsească ţara. Potrivit sursei citate, la baza deciziei magistraţilor a stat faptul că tânărul şi-a recunoscut faptele şi a fost sincer, astfel că judecatorii au fost impresionaţi. Recursul se va judeca la Tribunalul Timiş în câteva zile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, declarase duminică, că o femeie în vârstă de 54 de ani din Lugoj a fost grav rănită în timp ce se afla pe trotuar, după ce şoferul unui autoturism BMW a lovit-o, scrie Mediafax. Imediat după accident, şoferul şi pasagerii din maşina respectivă au fugit de la faţa locului, însă au fost identificaţi rapid de poliţişti.