Accident terbil în Cluj. Un bărbat a căzut de pe o biserică în construcție, de la peste 10 metri înalţime

Accident grav de muncă în Cluj, petrecut în cursul zilei de vineri, acolo unde un bărbat a căzut de pe o biserică aflată în construcţie. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

RomaniaTV.net
19 apr. 2019, 11:00

Un bărbat din Cluj se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de pe o biserică. Omul a fost transportat de urgenţă la spital.

Bărbatul a căzut de la peste zece metri înălţime, de pe o biserică aflată în construcție. A primit îngrijiri la faţa locului, de la medicii chemaţi de urgenţă. Victima a fost transportată apoi la spital cu traumatisme severe, iar starea sa este una gravă.

Din primele informaţii se pare că acesta ajuta la construcția bisericii , dar s-a dezechilibrat și s-a prăbușit în gol. A a fost transportat de urgență la spital, cu multiple traumatisme. Deocamdată, nu se știu condițiile exacte în care s-a petrecut acest accident.

„Un bărbat a primit asistenţă medicală de urgenţă. A suferit traumatisme severe în urma căderii de la înălţime, o biserică aflată în construcţie, şi a fost transportat la spital”, informează ISU Cluj.