ACCIDENT TERIBIL. Femeie spulberată pe trecerea de pietoni. A fost aruncată în aer câţiva metri VIDEO

Accident grav, miercuri seară, în centrul oraşului Suceava. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer teribilist. Martorii spun că tânărul circula cu viteză şi nu a făcut nici un gest pentru a evita impactul. Victima a fost aruncată câţiva metri în aer, iar acum este în stare gravă la spital.

15 ian. 2015, 07:06
ACCIDENT TERIBIL. Femeie spulberată pe trecerea de pietoni. A fost aruncată în aer câţiva metri VIDEO

Femeia, în vârstă de 51 de ani, se îndrepta spre casă după o zi de muncă, informează România TV. În centrul oraşului, a traversat regulamentar pe o trecere de pietoni, moment în care un bolid a lovit-o în plin. Tânărul aflat la volan susţine că femeia i-a apărut brusc în faţă.

Citeşte şi O ASISTENTĂ MEDICALĂ a fost LOVITĂ de o maşină pe TRECEREA de PIETONI VIDEO

Speriaţi de zgomotul impactului, oamenii au ieşit din case. „Avea viteză foarte mare. Cei care locuiesc aici au auzit o bubuitura”, a spus un martor. Femeia a fost grav rănită şi a fost transportată de urgenţă la spitalul judeţean Suceava.

Citeşte şi Accident în Suceava: Asistentă medicală, spulberată pe trecerea de pietoni VIDEO

„Contutzie abdominala, contuzie de bazin, pacienta este in stare grava”, a declarat Arcadie Buză, medic urgentist la Spitalul Judetean Suceava. Şoferul, în vârstă de 26 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.