O ASISTENTĂ MEDICALĂ a fost LOVITĂ de o maşină pe TRECEREA de PIETONI VIDEO

O asistentă medicală a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni şi târâtă pe şosea. Accident teribil s-a produs în Reşiţa, informează România TV.

RomaniaTV.net
18 sept. 2014, 05:45
O ASISTENTĂ MEDICALĂ a fost LOVITĂ de o maşină pe TRECEREA de PIETONI VIDEO

Femeia ieşise din tură şi se îndrepta spre casă. La nici 100 de metri distanţă de casă, a fost izbită de o maşină pe trecerea de pietoni. O altă femeie care se afla şi ea pe trecere a scăpat ca prin minune.

Mergeam spre casa, la colt aici, ocoleam o balta si la un moment dat, masina in viteza a trecut pe langa mine. Nu m-am intors. Am auzit o bufnitura deja atinsese persoana respectiva si am venit sa vad despre ce e vorba„, a declarat o martoră.

Tânărul şofer susţine că a încercat să evite impactul.

Era pe marginea trotuarului, in dreptul trecerii, a pus un picior pe trecere, eu eram pe banda a doua. Am franat, am claxonat si ea in loc sa ramana pe loc a traversat si am tras cat de mult stanga„, a declarat şoferul vinovat.

Oamenii spun că în zonă şoferii circulă cu viteză mare şi se produc des accidente. Asistenta medicală lovită de maşină a ajuns înapoi la spital, de astă dată pe targă. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.