Accident teribil: Gonea către o rudă sinucigaşă şi a omorât o fetiţă de 4 ani

Femeia fără permis care a acidentat mortal o fetiță de patru ani a fost reținută. Tragedia s-a petrecut într-o localitate de Iași chiar de Ziua Copilului.

02 iun. 2022, 23:19
Accident teribil: Gonea către o rudă sinucigaşă şi a omorât o fetiţă de 4 ani

Tragedia s-a petrecut într-o localitate din județul Iași. O tânără de 28 de ani s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere. Femeia spune că se grăbea să ajungă la o rudă sinucigașă. Pe drum, șoferița a accidentat mortal o copilă de numai patru ani.

Accident cumplit. Fotbalistul de 25 de ani a murit pe loc în urma impactului
Fetiță omorâtă juca șotron, în drum, cu cele două surori ale ei și alți cinci copii. Un autoturism Volkswagen Golf a intrat trecut cu peste 80 km/h, spun vecinii și a lovit doar fetița. Aceasta ar fi murit pe loc  chiar dacă a fost resuscitată 60 de minute de cei de la SMURD, potrivit Dac Tv.

Vecinii au spus polițiștilor că a mai mers cu aceeași mașina, fara permis și cu viteză. Soțul ei lucrează în Suedia, unde mai merge și ea, uneori.  Accidentul s-a petrecut în satul Sticlăria din comuna Scobinti.

„În data de 1 iunie, în jurul orei 18,45 am fost sesizați despre un accident rutier cu victime omenești produs pe raza comuneo Scobinți. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în accident au fost implicați un pieton, respectiv o minoră în vârstă de 4 ani și un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 ani. În urma accidentului, minora a decedat.

Din verificrile efectuate de polițiști a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

E petrecere în lumea interlopă. Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre liderii celui mai mare clan, a fost eliberat

Tânăra de 28 de ani a fost reținută, iar pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru conducera unei mașini fără permis.