E petrecere în lumea interlopă. Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre liderii celui mai mare clan, a fost eliberat

Interlopul este acuzat că ar fi primit de la reprezentantul unei firme 2.000 de lei după ce l-a amenințat.

02 iun. 2022, 20:36

Decizie neașteptată pentru Adrian Corduneanu. La doar câteva săptămâni după ce Adrian Corduneanu a fost arestat la domiciliu, judecătorii au decis joi, 2 iunie, să introducă altă măsură în cazul interlopului.

Astfel, magistrații au înlocuit arestul la domiciliu cu o măsură de control judiciar, însemnând că Adrian Corduneanu se poate plimba liber. Totodată, judecătorii au ridicat și sechestrul pe vila în care acesta locuiește.

Vila lui Adrian Corduneanu, pusă sub sechestru. Cum arată casa interlopului din Iaşi
„Am reușit să demonstrăm caracterul nelegal al măsurii dispuse!”, a declarat joi avocatul Robert Amuntencei, cel care îl reprezintă pe Adrian Corduneanu.

Corduneanu, unul din cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi, a fost reţinut marţi, 12 aprilie, pentru şantaj, după ce ar fi cerut 1.000 de euro de la reprezentantul unei firme. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat atunci o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Potrivit cercetărilor, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de ameninţări de la reprezentantul unei firme suma de 1.000 de euro şi ar fi primit 2.000 lei.

Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO
Câteva zile mai târziu, pe 18 aprilie, judecătorii ieșeni îi impuneau lui Corduneanu să rămână în arest la domiciliu după ce acesta contestase măsura.

Instanța a respins, ”ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi de inculpatul-contestator Corduneanu  împotriva încheierii penale din 13 aprilie 2022, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au precizat luni, 18 aprilie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.