Accident teribil în Arad. Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit

Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit într-un accident produs între un autoturism și un camion, pe DJ 682, înainte de orașul Lipova dinspre localitatea Ususău, în Arad.

22 nov. 2023, 15:54

Accident teribil în Arad. Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit, în urma unui accident rutier produs, miercuri, între o maşină şi un TIR, între localităţile Lipova şi Ususău.

„La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, în afara localității Ususău, a intrat in coliziune cu un autocamion.

În urma impactului, pasagerul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, și-a pierdut viața, iar șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital.

Citește și: Preot ucis într-un accident provocat de un șofer care s-a înecat cu o bomboană, în Zărnești

Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului autocamionului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, iar șoferului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, a transmis IPJ Arad.

Citește și: Accident la Brașov. Două mașini s-au ciocnit pe DN 1, în apropiere de Predeal. Unul dintre șoferi s-a urcat băut la volan, traficul este blocat

Potrivit specialarad.ro, șoferul autoturismului ar fi efectuat o manevră de depășire în momentul producerii impactului.