ACCIDENT TERIBIL în Bacău. Un bărbat a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal pe o trecere de pietoni amplasată pe DN 2 - E 85 în zona localităţii băcăuane Valea Seacă.

08 nov. 2014, 19:30
ACCIDENT TERIBIL în Bacău. Un bărbat a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni

„Din cercetarea efectuată la faţa locului, s-a constatat că un bucureştean în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, lovind în plin o persoană ce traversa strada regulamentar, care a decedat pe loc”, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, Măriuca Samson, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Citeşte şi Accident teribil: Doi tineri au murit, iar trei sunt răniţi. Campionul european la taekwon-do, în stare gravă

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cauză fiind întocmit dosar penal sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În acest an, pe şoselele băcăuane s-au înregistrat 185 de accidente rutiere cu urmări grave, în urma cărora 53 de persoane au murit, iar alte 167 au suferit vătămări corporale ce au necesitat internări şi tratamente în spitale.

Citeşte şi Accident MORTAL pe DN17D, în Bistriţa Năsăud